Fællessang på Charlie

24/06-2008

CVP skal i samarbejde med Beach Record, henover sommeren, producere 10 syng-med programmer til TV2/Charlie. De første to programmer blev optaget Sct. Hans aften i Høng på Sjælland. Det ene af programmerne blev i anledning af Sct. Hans aften sendt direkte på TV2/Charlie. I programmet medvirkede bl.a. Johnny Raimer, Sussi & Leo, Ib Grønbæk og "husorkesteret" Fede Finn & Funny Boyz. CVP står for den tekniske produktion og den efterfølgende redigering af programmerne. "Fællessang på Charlie", som programmerne hedder, bliver produceret med vores nye OB-vogn. I alt 5 kameraer og 12 teknikere er i sving under optagelserne.

De 10 færdige programmer sendes på TV2/Charlie fra medio september måned og resten af efteråret.

 

Fællessang på Charlie

17/09-2008

Lørdag den 20. september kl. 21.30 blænder TV2/Charlie op for det første af i alt 10 programmer med titlen "Fællessang på Charlie". Programmerne er folkelige syng-med udsendelser. Johnny Reimer er vært i alle programmerne og det populære orkester Fede Finn & Funny Boyz er husorkester. Deudover medvirker der i hvert program en - to solister. I det første program, som er optaget i anlæget i Skive, er det Richard Ragnvald, som "byder op til dans".

CVP har stået for den tekniske produktion af programmerne og efterredigeringen, som stadig er i fuld gang. De ti programmer er optaget i fem forskellige byer, henover sommeren. De første to optagelser fandt sted i Høng på Sjælland Sct. Hans Aften. I anledning af Sct. Hans blev det ene af programmerne sendt direkte på TV2/Charlie i en forlænget udgave med bålsang og båltale. De øvrige programmer er optaget i h.h.v. Holstebro, Skive, Ishøj og Køge.

I forbindelse med optagelserne, som er lavet med CVP's forholdvis nye OB-vogn, har 5 kameraer og ca. 10 teknikere været i sving, foruden de medvirkende, sminkører, lys,  lyd- og sceneteknikere, assistenter og mange flere. De øvrige programmer sendes de kommende lørdage, henover efteråret på TV2/Charlie.

  

Fællessang på Charlie

27/05-2009

De 10 programmer med titlen "Fællessang på Charlie" var nogle af de mest sete programmer på TV2/Charlie i 2008, med op til ca. 130.000 seere. Derfor fortsættes succen igen i år. CVP har indgået aftale om produktion af 10 nye programmer, som optages henover sommeren i bl.a. Aalborg, Høng, Sønderborg og Rønne. Programmerne vises på TV2/Charlie henover efteråret. Programmerne fra sidste år udgives iøvrigt snart på DVD.

Fællessang på Charlie

16/10-2009
178.000 seere til "Fællessang på Charlie"! - En enkelt lørdag aften... Det gør programmerne til nogle af de mest sete på TV2/Charlie i år. Programmerne sendes i øjeblikket hver lørdag aften. Men det er ikke kun på TV-skærmen programmet hitter. Sidste års sæson er udkommet i fire DVD bokse. Og i uge 39 lå boksene h.h.v. på 2., 3., 4. og 5. pladserne - lige efter Michael Jackson, som de mest solgte musik DVD'er! Sikken' fest!