High-end reklamefilm - til en jysk pris

 

CVP FILM&TV har igennem en årrække haft et tæt samarbejde med filminstruktør og skuespiller Michael Asmussen, når der var reklamefilm produktioner, som krævede mere end en alm. producer. Dette samarbejde er pr. 1. november 2013 udvidet til konceptet "THOR FILM®", som er et slagkraftigt jysk alternativ til produktion af high-end reklamefilm til store og mellemstore virksomheder og kæder i Danmark.

HVAD ER THOR FILM®
THOR FILM® er ikke et datterselskab, men et navn for det produkt og den ydelse, som vi leverer, når det gælder high-end reklamefilm. Navnet signalerer styrke og det har produktet på alle mulige måder. Både når det gælder kreativitet, produktion og pris.

HVORDAN ER VI ANDERLEDES?
Vi har en fornuftig jysk indgangsvinkel til produktion af high-end reklamefilm. Vores holdning er, at vi ikke skyder "gråspurve med kanoner". Vi bruger det crew der er nødvendigt og ikke mere. Vi bruger det udstyr der er nødvendigt, hverken mere eller mindre og meget af det har vi selv, f.eks. studie, HD/4K filmkamera, redigerings og grading faciliteter, 3D-animation, kran m.v. Det betyder at vi ikke hver gang skal ud "i byen" og leje alt. Vi har in-house instruktør og vi hjælper dig gerne med alt fra idé til produktion, men også blot udførelsen af produktionen, hvis du/I selv har idéen. Vi benytter mange freelance-medarbejdere til vores produktioner, derfor har vi ikke et kæmpe lønningsbudget til fast personale. Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres budget. Derfor vil du heller ikke opleve at vi kommer 5 mand til et møde hos dig og efterfølgende sender dig en stor regning. Vi har en fornuftig indgangsvinkel til hver enkelt produktion og vi vil hellere producerer tre film end én, hvis det kan gøres for stort set det samme budget. Vi lever ikke af engangskunder, men af længerevarede relationer. Vi opererer med faste priser og klare aftaler i det omfang det overhovedet er muligt.

IN-HOUSE FILMINSTRUKTØR, MICHAEL ASMUSSEN
Michael Asmussen har som skuespiller medvirket i en lang række film og TV-serier, bl.a. "Min Søsters Børn", "Strisser På Samsø", "Den Sorte Madonna", "Anklaget", "Lærkevej", "Maj Og Charlie", TAXA og meget mere. Mest kendt er Michael Asmussen nok for sin rolle i en række reklamefilm for EDC, hvor han spiller en smarte ejendomsmægler Eddie C.
Som instruktør har Michael Asmussen instrueret reklamefilm, samt skrevet og instrueret julekomedien "Noget I Luften" fra 2011, hvor bl.a. Robert Hansen, Line Kruse og Linda P. medvirker. SE MERE HER   B.T.****

LØSNINGER
Vi tilbyder totalløsninger med alt fra idé til story-board/manuskript, instruktion, valg af skuespillere og til den teknisk produktion, herunder optagelser og efterbearbejdning af såvel billede som lyd i high-end filmkvalitet, samt komponering af musik med kendte eller ukendte kunstnere. Vi kan hjælpe med at finde såvel kendte som ukendte skuespillere / statister.  Desuden kan vi også hjælpe med medie-booking, hvis du/I ikke i forvejen har et mediebureau. Så kort sagt - vi leverer totalløsninger!

REFERENCER
Nedenfor finder du to referencer. En rent grafisk produktion og en produktion med optagelser og skuespillere.     

KONTAKT OS...
- for et uforpligtende møde hvor vi kan gennemgå dit kommende reklamefilms projekt, det koster kun en kop kaffe i første omgang!

SE MERE OM CVP FILM&TV HER